Træninger og fællesspil

I motionistafdelingen er der to fællesspil, hvor spillerne blandes i spillerunder, som det kendes fra fællestræninger i senior- og veteranregi.

Alle nye kan optages på fællesspillet om søndagen, som ligger fra kl. 18.00 – 19.30. Det  andet fællesspil ligger om onsdagen fra kl. 20.00 – 21.30, og her kan man opleve ventelister.

Er du interesseret i at høre mere om søndagsfællesspil, kan du kontakte Steven Budden på adressen: faellesspil@badminton-vb.dk.

Er du interesseret i at høre mere om onsdagsfællesspil, kan du kontakte Henrik Hedelund på adressen: onsdagsfaellesspil@gmail.com

Desuden kan alle medlemmer deltage i klubbens interne motionistturnering, som afvikles over 6 søndage i løbet af sæsonen. Endvidere har vi mange hold med i DGI’s holdturnering, hvor vi spiller mod andre hold på samme niveau i nærområdet.

Individuelt har man mulighed for at deltage i Frederikssunds vikingeturnering i oktober, i DGI’s landsdelsmesterskaber i januar, som sædvanligvis afvikles i Værløsehallerne, og endelig i vores egen pool-cup turnering i marts.

Planlagte aktiviteter:

Nytårsturnering – søndag den 6. januar 2019
Pool-cup – weekenden den 16.-17. marts 2019
Klubmesterskaber – onsdag den 3. april og søndag den 7. april 2019
Afslutning – søndag den 28. april 2019

Er man interesseret i banetider, skal man kontakte klubbens administration på kontor@badminton-vb.dk

Motionistturneringen

I perioden september 2018 – april 2019 afvikler vi vores store interne motionistturnering for 44. gang, med hele 96 spillere, fordelt på 4 hold med 24 spillere på hvert – 12 kvinder og 12 mænd. 

I alle holdkampe spilles 12 mix-, 6 herre- og 6 damedoubler, således at alle spillere får 2 kampe.

Turneringen afvikles over 8 spilledage, og hvert hold spiller i alt 6 gange. Vi spiller en turnering, hvor alle hold møder hinanden 2 gange (“ude og hjemme”), hvor det bedst

placerede hold efter kampene vinder “mesterskabet”, og det dårligst placerede hold “vinder” sokker. 

Afslutning lørdag den 28. april 2019 med fællesspisning, hvor vi fejrer afslutningen af sæsonen og deler præmier ud.

Holdlisterne viser en oversigt over spillerne på de enkelte hold samt en reserveliste med spillere, man kan kontakte, hvis man er forhindret i at spille.

Holdlederne er ansvarlige for at indmelde reserver på mail til motionist-vb@live.dk senest kl. 11.00 på kampdagen. Du kan læse alle reglerne for motionistturneringen her.

Indplacering

En del spillere spørger udvalget, hvorfor de ikke er rykket op, når en ny sæson starter. Du kan læse om indplacering her.

DGI turneringen

VB’s motionistafdeling deltager med 8 forskellige hold i DGI turneringen. Nedenfor findes forskellige oplysninger omkring deltagelsen.

Pool Cup turneringen

Hold øje med VB’s nyhedsblog – her kommer info om Pool Cup turneringen når vi nærmer os turneringsstart. Du kan se bloggen her.

Trænere

FÆLLESSPIL ONSDAG

Martin Grue

FÆLLESSPIL SØNDAG

Stine Messerschmidt

FÆLLESSPIL SØNDAG

Daniel Lessel