Motionist afdelingen

I motionist afdelingen er alle velkomne uanset niveau. Vi spiller for at have det sjovt og blive bedre.

Vi er ca. 370 spillere, hvoraf 70 er pensionister.

Som medlem af motionist afdelingen har du følgende muligheder:

Spille på fast banetid som skal aftales med klubben
Fællesspil søndag og onsdag med trænere
Motionistturnering
DGI hold
Diverse turneringer herunder Pool-Cup, Landsdelsmesterskaber og eksterne turneringer
Klubmesterskaber
Nytårsturnering

Er du interesseret og vil have svar på nogle spørgsmål kan du kontakte Formanden for Motionist Afdelingen ved at skrive til kontor@badminton-vb.dk

Indmeldelses blanket og information om kontigent findes her

Træninger og fællesspil

I motionistafdelingen er der tre  fællestræninger, hvor spillerne blandes i spillerunder, som det kendes fra fællestræninger i senior- og veteranregi. Alle nye kan optages på fællestræningen om søndagen, som ligger fra kl. 17.00 – 18.30. Den anden fællestræning om onsdagen er delt i 2 hold. Rutinerede fra kl. 18.30 – 20.00. Let øvede fra kl. 20.00 – 21.30

Er du interesseret i at høre mere om søndagsfællestræningen, kan du kontakte Steven Budden på adressen: faellesspil@badminton-vb.dk.

Er du interesseret i at høre mere om onsdagsfællestræningen, kan du kontakte Henrik Hedelund på adressen: onsdagsfaellesspil@gmail.com

Desuden kan alle medlemmer deltage i klubbens motionistturnering, som afvikles over 7 søndage med 8 mix par og 2 HD.

. Som motionist i Værløse badminton har du også mulighed for at deltage i DGI’s holdturnering, hvor vi spiller mod andre hold på samme niveau i nærområdet. Individuelt kan man deltage i Frederikssunds vikingeturnering i oktober, i DGI’s landsdelsmesterskaber i januar, som sædvanligvis afvikles i Værløsehallerne, og endelig i vores egen pool-cup turnering i marts.

Er man interesseret i banetider, skal man kontakte klubbens administration på kontor@badminton-vb.dk

Trænere

FÆLLESSPIL ONSDAG

Julie Finne-Ipsen

FÆLLESSPIL ONSDAG OG SØNDAG

Julie Dawall

FÆLLESSPIL SØNDAG

Nikolaj Rosing

Motionistturneringen

Holdlisterne viser en oversigt over spillerne på de enkelte hold samt en reserveliste med spillere, man kan kontakte, hvis man er forhindret i at spille. Det påhviler spilleren selv at finde en reserve.

Holdlederne er ansvarlige for at indmelde reserver på mail til motionist-vb@live.dk senest kl. 11.00 på kampdagen. Du kan læse alle reglerne for motionistturneringen her.

Indplacering

En del spillere spørger udvalget, hvorfor de ikke er rykket op, når en ny sæson starter. Du kan læse om indplacering her.

DGI turneringen

VB’s motionistafdeling deltager med 6 forskellige hold i DGI turneringen. Nedenfor findes forskellige oplysninger omkring deltagelsen.

Pool Cup turneringen

Hold øje med VB’s nyhedsblog – her kommer info om Pool Cup turneringen når vi nærmer os turneringsstart. Du kan se bloggen her.