FSK FURESØ BADMINTON

I Værløse Badminton har vi indledt et samarbejde med fem andre klubber i vores område, nemlig Birkerød BK13, Farum, Måløv, Ledøje-Smørum og Herlev/Hjorten.

Vi kommer til at samarbejde på flere forskellige områder – først og fremmest i ungdomsafdelingerne:

 

Der bliver arrangeret fællestræninger for (turnerings-)spillere i rækkerne E, M, A og B (alle årgange) – se mere nedenfor.

Spillere, der mangler spillere på deres eget niveau og alder i den lokale klub, bliver tilbudt passende træningspas i samarbejdsklubber. Kontakt Kenny Kruse (ungdomvb@gmail.com), hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for dig.

Vi tilstræber at stille med et eller flere fælles hold i ungdomsholdturneringen i den allerhøjeste række (4+3-hold). I sæson 2020/2021 stiller vi fælles hold i U13 4+3.

I Badmintonligaen (den øverste række for seniorer), inviterer vi FSK klubberne til at komme og se VB’s hjemmekampe.

Trænerne i de forskellige klubber samarbejder og inspirerer hinanden.

 

Målet med samarbejdet er at give de bedste spillere ude i klubberne bedre mulighed for at udvikle sig sportsligt – til træning og turneringer sammen med spillere fra de andre klubber – og samtidig fastholde det sociale tilhørsforhold til den lokale klub. Du kan læse mere om bevæggrundene for samarbejdet her.

Vi håber meget, at spillere og forældre vil bakke op om tiltagene – også selvom det nogle gange vil give lidt længere transport til en træning etc.

 

Konkret om fællestræningerne:

Træningerne vil som udgangspunkt have fokus på spil og teknik og knap så meget på fysik. 

Er du E-, M-, A- eller B-spiller, kan du tilmelde dig og se træningskalenderen på knappen nedenfor.

Alle årgange i den enkelte række træner samtidig (med flere trænere), og de forskellige klubber skiftes til at være værter for træningen. Alle FSK-træninger ligger fredag.

Hvis du er listet som B-C, A-B eller M-A, kan du selv vælge, om du vil træne ”opad” eller ”nedad” eller begge dele. Du skal selv sørge for at tilmelde dig den rigtige træning, også hvis du rykker en række op eller ned.

Spillere, der træner i en FSK-klub, men spiller for en klub uden for netværket, må gerne deltage i fællestræningerne.

Med venlig hilsen

Ungdomsudvalget

Værløse Badminton