Træninger

I seniorafdelingen har vi to hovedtræninger benævnt hhv. T1 og T2, som ligger mandag, tirsdag og torsdag aften. Derudover udtages de bedste seniorspillere til en eller flere ekstra træninger, som ligger mandag og fredag eftermiddag samt søndag formiddag.

T1 træningen og ekstratræningerne varetages hovedsageligt Tanja Berg, som er blandt landets bedste og mest erfarne trænere på topniveau og har stået i spidsen for de bedste seniortræninger i klubben i 17 år. Hun assisteres af bl.a. Martin Lundgaard og Camilla Sørensen. De tre udgør tilsammen også trænerteamet for vores tre øverste hold i hhv. Badmintonligaen, 1. division og 2. division.

Nikolaj Overgaard, som er blandt vores Ligaspillere, samt Tinna Helgadottir som også er ansvarlig for vores bedste ungdoms elitetræning, varetager T2-træningen hhv. mandag og torsdag.

Du kan finde alle halplaner og oversigter her.

Trænere

berg

CHEFTRÆNER T1

Tanja Berg

mikkel-hj-side

T1 & T2 TRÆNER

Mikkel Assing

Hold

Værløse er repræsenteret på næsten alle niveauer i Badminton Danmarks/Badminton Sjællands holdturnering.

VB’s to bedste hold ligger i hhv. Badmintonligaen og 1. division, hvilket betyder at der jævnligt er mulighed for at opleve Badminton i absolut topklasse i Værløsehallerne. I kan altid holde jer opdateret omkring holdkampene på vores nyhedsfeed her på siden og på VB’s Facebookside.

Derudover har vi et 3., 4. og 5. hold hhv 2. division, Danmarksserien og Serie 1. Der er med andre ord seniorhold til spillere på alle niveauer.

På www.badmintonplayer.dk kan du se kampprogram, stillinger og resultater for såvel holdkampene som de enkelte kampe.