KolleKolle er det perfekte sted at holde møder og konferencer. KolleKolles konferencecenter har ligget i Værløse i mange år og er omgivet af flot natur, hvorfor der er gode muligheder for at lave teambuildingaktiviteter i skoven. Man har også mulighed for at booke en overnatning i privat regi. KolleKolle kan kontaktes på tlf. 44 98 42 22 og på mail info@kollekolle.dk. Deres hjemmeside kan du finde på https://kollekolle.dk/. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til KolleKolle! 

Thomas Lausen som er franchisetager for HOME Værløse har igennem mange år sponsoreret Værløse Badmintonklub. Thomas har mange års erfaring i ejendomsmæglerbranchen, og han ved, hvordan din bolig skal sælges her i lokalområdet. Kontakt HOME Værløse ved Thomas Lausen på 44 48 48 66 eller tjek deres hjemmeside ud på https://home.dk/ejendomsmaegler/123-home-vaerloese/. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til HOME Værløse gennem rigtigt mange badmintonsæsoner! 

Accura er et ambitiøst erhvervsadvokatkontor, som har støttet Værløse Badminton i mange år. Har din virksomhed brug for rådgivning indenfor dansk og internationalt erhvervsliv kan Accura kontaktes gennem deres hjemmeside på https://accura.dk/. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til Accura! 

Li-Ning har de seneste sæsoner været sponsor for Værløse Badminton, og badmintonmærket er klubbens hovedleverandør indenfor bolde, klubtøj og ketchere. Såfremt man har brug for nyt badmintongrej kan man finde Li-Nings produkter på deres hjemmeside på https://www.li-ning.dk/, eller kontakte klubbens ambassadør Nikolaj Rosing, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp og vejledning. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til Li-Ning!

S-Cubed er en konsultationsvirksomhed, der hjælper virksomheder med at få farmaceutiske produkter ud på markedet. Deres hjemmeside kan findes på https://www.s-cubed-global.com/. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til S-Cubed! 

Fysioclub tilbyder professionelle kropsbehandlinger, og hjælper dig med at komme af med eventuelle smerter og kropslige problemer. Fysioclub er statsautoriserede behandlere og kan kontaktes på tlf. 28 45 07 50 og på mail kontakt@fysioclub.dk. Deres hjemmeside finder du på Fysioclub.dk. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til Fysioclub! 

Restaurant Jonstrup tilbyder dejlig mad i deres hyggelige restaurant som ligger mellem Ballerup og Værløse i Jonstrup. Derudover kan Restaurant Jonstrup varmt anbefales, hvis man mangler et sted at holde alt fra bryllup til konferencer og møder. Restaurant Jonstrup kan kontaktes på tlf. 44 65 75 40 og på mail info@restaurantjonstrup.dk. Tjek deres menukort ud på https://www.restaurantjonstrup.dk/. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til Restaurant Jonstrup! 

Hvis din virksomhed har brug for rådgivning eller hjælp til revision og regnskab står Peter Arent Benkjer og hans kompetente team fra RSM klar til at hjælpe. Peter Arent Benkjer kan kontaktes på mail peab@rsm.dk, og man kan finde mere information om RSM på deres hjemmeside https://www.rsm.global/denmark/da. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til RSM! 

Skousen Værløse er din lokale forhandler af hvidevarer, og vi anbefaler, at du besøger deres flotte butik i Værløse Bymidte. Skousen Værløse kan kontaktes på tlf. 88 77 27 28 eller på mail vaerlose@skousen.dk. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til Skousen Værløse!

Har din virksomhed brug for rådgivning eller hjælp til revision og regnskab er det statsautoriserede revisionsselskab Baagøe Schou den ideelle sparringspartner. Baagøe Schou kan kontaktes på tlf. 35 24 59 24 og på mail bs@bsrev.dk. Deres hjemmeside kan findes på https://www.bsrev.dk/da. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til Baagøe Schou!

LaserTryk har fra sæson 2022-2023 indgået et strategisk samarbejde med Værløse Badminton. LaserTryk sørger for at levere flotte tryk og tranfers til alle Værløse Badmintons klubtrøjer. Vi takker for samarbejdet og de flotte trøjer! Du kan se mere Lasertryks hjemmeside her https://lasertryk.dk/ og kontakte LaserTryk på tlf. 87 30 33 03 eller på mail info@lasertryk.dk. 

State Energy leverer diverse vitamin- og energidrikke til klubbens ligahold. State Energy er dermed med til at holde Værløse Badmintons ligahold fokuserede, friske og sunde. Værløse Badminton takker for samarbejdet. Du kan læse mere om State Energy på https://state.nu/en/ og kontakte dem på mail på info@statedrinks.com. 

FuresøTømreren er din lokale tømrer og totalentreprenør, der tilbyder diverse renoveringer, tilbygninger og ombygninger. Hvis du står og skal have udskiftet gulvet, loftet eller taget, skal du ikke være bange for at fange Michael Oreby Hansen i hallen eller kontakte FuresøTømreren på tlf. 50 99 68 01 eller på mail furesoe-toemreren@outlook.dk. Fra Værløse Badminton skal der lyde en stor tak for støtten og opbakningen til FuresøTømreren!

Hos Puls180 er alle velkommen!
ALLE kan være med, og vil du være sund og stærk som aldrig før, er du kommet til det rigtige sted. Vores fantastiske medlemmer og dygtige trænere, sørger for at alle kan være med på vores træninger, og hele tide føle sig i sikre hænder. Noget som er nøglen til de holdbare træningsvaner. Som nyt medlem bliver man taget godt imod af alle! Vores træning foregår på hold, hvor man naturligt falder i snak med de andre medlemmer. Alle er hjælpsomme og kommer gerne med gode råd og opbakning under træningen, når det hele bliver hårdt. Der går ikke længe før man kommer til at genkende ansigter, kende navne og føle sig hjemme hos os 🙂

Er du interesseret i en prøvetime eller er du klar til at joine teamet og melde dig ind i Puls180? Så send os en e-mail på med navn, adresse og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Hørmarken 1, 3520 Farum
Tlf: 2011 9750
farum@puls180.dk