Træninger

Klubbens cirka 200 ungdomsspillere er fordelt på 9 forskellige træningshold, der alle har minimum to gange træning om ugen. Spillerne er opdelt både efter niveau og efter alder. Trænerteamet består af i alt 8 personer, hvoraf adskillige af dem har nogle af DBF’s højeste træneruddannelser. Derudover er der tilknyttet hjælpetrænere på de yngre træninger.

Klik på knappen herunder og se, hvornår de forskellige grupper af spillere træner i løbet af ugen. Vil du vide mere om hvordan du som ungdomsspiller kommer i gang, og hvilken træning du vil passe ind på, så klik her. Som udgangspunkt bliver alle tildelt to træninger. Nogle spillere har fået tildelt flere træninger. Hvis man ikke ønsker så mange træninger, som man er sat på til, så tag fat i trænerteamet.

Sæson 2018-2019

Alle hold starter træning igen efter sommerferien mandag den 13. august 2018. Sidste træningsuge for alle hold er uge 19.

I uge 20 holder vi klubmesterskaber og afslutning.

Husk, at der ikke er træning i skolernes ferie og på hallens lukkedage.

Ungdomstrænere

mikkel-hj-side

Mikkel Assing
Cheftræner ungdom
Mail

Søren-buch-tange

Søren Buch Tange
Miniton, fællestræning

Christian-Søndergård

Christian Søndergaard
Miniton

Danner

Morten Dannerfjord
Elitetræner
Mail

Holdturnering

Værløse deltager hvert år med hold i de forskellige årgange. Vi føler, at det er vigtigt at give vores spillere muligheder for at spille kampe mod andre klubber, men ikke mindst deltager vi også for at fremme det sociale aspekt i at være et hold. Der vil blive fremsendt en mail til alle ungdomsmedlemmer ultimo august, hvor man kan tilmelde sig, hvis man ønsker at spille på hold. Holdønsker skal indberettes start/midt september, og VB modtager besked midt/ultimo september, om vores hold er blevet oprettet. Derefter går der besked ud til samtlige holdspillere og holdledere.

Du kan holde dig opdateret med kampe, stillinger og holdpuljer på Badmintonpeople ved at klikke på knappen nedenfor.

Turneringer og tilskud

Er du turneringsaktiv, så yder klubben et tilskud til dine turneringsindskud. Læs reglerne for refusion her: Refusionsreglerne for sæson 2018/2019.

Al tilskudsafregning skal foretages på dette afregningsskema, som sammen med alle relevante kvitteringer fra Badmintonpeople skal sendes til ungdomvb@gmail.com i en samlet fil.

Vær opmærksom på frister for ansøgning om tilskud og refusion.

Fristen for ansøgning om tilskud/refusion for sæson 2018-2019 er den 8. juni 2019, og der vil efter denne dato ikke blive udbetalt tilskud/refusion.

VB’s turneringer 2018/2019

Værløse Badminton afholder egne turneringer. Klik på knappen herunder for at finde oversigten over alle turneringer, invitationer, kampprogrammer og resultater fra turneringerne.

Billeder og resultater modtages gerne og sendes til vb@marketing-copenhagen.dk. Husk at skrive navne, årgange, kategorier, række og resultater.

Har du spørgsmål til turneringerne så kontakt Værløse Badminton på ungdom@badminton-vb.dk

Miniton

Miniton er badminton for 3-10 årige sammen med deres mor, far, bedsteforældre eller en anden voksen.

Minitontræningen foregår de fleste lørdage kl. 9.45 – 10.45 for de 3-6 årige og 10.45-11.45 for de 6-10 årige i Værløsehallerne. Prisen er kun 375 kr. pr. halvår til sammen for barn+1 forældre.

Både børn og forældre er aktive, når de går til Miniton. Med redskaber som balloner, fluesmækkere og miniketchere udvikler børnene hurtigt deres fornemmelse for spillet samtidig med, at de får rørt kroppen og styrket såvel koordination som balance- og koncentrationsevne.

Miniton har kørt i VB i flere sæsoner med stor succes. Det giver voksne og børn sjove timer sammen i hallen, og børnene bliver langt hurtigere fortrolige med ketcher og bold ved, at slag og bevægelser på banen leges ind i kroppen og bliver naturlige for barnet. Det er jo ofte sjovest at gå til en sport, hvor barnet hurtigt oplever fremskridt i de tekniske færdigheder.

Både voksne og børn deltager i lege og øvelser, og desuden bruges de voksne som ”kastere” af bolde og balloner i de forskellige øvelser. Det er derfor kun muligt at tilmelde sig Miniton som barn el. børn og voksen sammen. Der stilles ingen krav til de voksnes badmintonkundskaber – der er kun krav til, at man har lyst til at røre sig sammen med børnene. Har man lyst til at prøve ”Miniton”, kan man blot møde op en lørdag – se her hvilke lørdage der er miniton.

De første 2 gange er prøve-træninger, hvor det er gratis at deltage. Man behøver ikke at medbringe egen ketcher – vi har nogle til udlån – men idrætstøj og gummisko til indendørs brug er nødvendigt.

Du kan se en oversigt for Miniton træningsdatoer nedenfor.

Beredskab mod pædofili

Værløse Badminton har i en årrække haft et beredskab omkring håndtering af sager omhandlende seksuelle forhold til personer under 15 år. Bestyrelsens formand og næstformand samt ungdoms­­formanden er alle medlemmer af en beredskabsgruppe der, fra klubbens side, skal håndtere eventuelle situationer, hvor der er mistanke eller anklager om seksuel misbrug af mindreårige i klubben.