Træninger

Veteranerne har to ugentlige aftentræninger.

Mandagstræningen, som ligger fra 20.00 – 21.30, er den primære træning for de bedste veteranspillere, og her tildeles pladserne efter niveau. Om onsdagen, hvor der spilles fra 18.30 til 20.00, er der plads til alle spillere.

Træningerne fungerer som ”fællesspil”, hvilket vil sige at spillerne efter en kort opvarmning går i gang med at spille kampe. Der er 3 spillerunder, som til hver træning sammensættes af medlemmer af Veteranudvalget.

Spillertruppen skal hovedsagelig fødes ved tilgang af spillere fra klubben som er nået veteranalderen, der gerne vil supplere eller erstatte deres seniortræning og seniorholdkampe med veterantræning og veteranholdkampe.

Derudover tager vi gerne imod nye spillere udefra som styrkemæssigt passer i veterantræningen og i spillertruppen.

Veteranhold

Værløse har 5 hold tilmeldt i Badminton Sjællands veteranholdturnering. 3 af holdene spiller i 40+: 1. holdet i Eliterækken, 2. holdet i Mesterrækken og 3. holdet i A-rækken. Alle tre hold består af 6 herrer og 4 damer, og i holdkampene spilles alle kategorier undtagen damesingle.

I 50+ har vi 2 hold med med 4-6 herrer og 2-3 damer. Begge hold spiller i Eliterækken, og 1. holdet er traditionelt med helt fremme, når kampen om Sjællandsmesterskabet og Danmarksmesterskabet skal afgøres. 2.holdet spiller 6+2 rækken og holdet består således af 6 herrer og 2 damer. Her spilles udelukkende mix og double.

På www.badmintonplayer.dk kan du se kampprogram, stillinger og resultater for såvel holdkampene som de enkelte kampe.